Een goed draaiende directie of management-team bepaalt voor een groot deel het succes van een organisatie.

Onze ondersteuning is erop gericht om onderlinge barrières binnen een directie of MT te slechten, de verbondenheid en samenwerking te versterken en de synergie en effectiviteit naar een nieuwe niveau te brengen.

Wij begeleiden jouw team naar een doorbraak in leiderschap, welke veel eenvoudiger kan worden bereikt als een directie- of managementteam gezamenlijk een (intern) leiderschapsprogramma volgt en/of als groep coaching ontvangt.

Wij ontwikkelen voor jullie een programma op maat, waarin naast een focus op de door jullie gewenste resultaten, het onderling vertrouwen toeneemt en het voor iedereen zichtbaar wordt welke aspecten en patronen de samenwerking en synergie momenteel versterken dan wel tegenwerken.

Onze interne programma’s en directie-coaching leveren een impact die niet alleen tastbare resultaten oplevert, maar ook zichtbaar en voelbaar is in de rest van de organisatie.

Wij doen dit met de hoogste mate van betrokkenheid, professionaliteit, integriteit en respect voor alle deelnemende individuen.

Onze directie-coaches begeleiden momenteel bedrijven en organisaties in het bedrijfsleven, in de zorg en binnen het onderwijs.

Voor meer informatie, bel Alies Zijlstra dan voor een vrijblijvend gesprek op 06-24090524.