Zelfbewust Academy

Heaven on earth

Deze retraite begeleiden we op onze vaste locatie op Ibiza in oktober 2022 voor oud-deelnemers van de programma’s Heart Connection en Sacred Wisdom.

Tijdens deze retraite vormt de verbondenheid met elkaar en met de natuur het uitgangspunt voor een week, die je laat ervaren en doet beseffen welke innerlijke rijkdom er in dit leven beschikbaar is. Om dat te kunnen doen zullen we op de eerste plaats volledig moeten erkennen en accepteren hoe de wereld om ons heen er momenteel uitziet en wat dit diep van binnen met ons doet.  De paradox is dat het hierdoor mogelijk wordt om het leven hier op aarde nog veel intenser te beleven en de hoogst mogelijke bijdrage aan deze wereld te kunnen leveren.

De hemel op aarde ervaren kan alleen met beide benen op de grond

"Steeds dichter bij jezelf komen betekent ook een steeds diepere verbondenheid ervaren met de mensen en natuur om je heen"

Leven met hart en ziel

Als we ons hart volledig open durven te stellen voor de mensen en natuur om ons heen, ontstaat er een natuurlijke balans tussen geven en ontvangen waardoor de energie die we ‘liefde’ noemen rijkelijk kan stromen. 

Deze liefdevolle energie vormt de ideale omgeving om de ontdekkingsreis naar binnen te kunnen vervolgen en met nog diepere lagen van je ziel in contact te komen.

Ben je hiertoe bereid dan biedt dit programma je de mogelijkheid om je nog meer te wortelen hier op aarde en vanuit je hart en authenticiteit te leven, met een heldere en inspirerende visie voor ogen.  

 

Jouw bijdrage aan het grotere geheel 

Anders dan in de andere programma’s van onze academy word je in dit programma uitgenodigd om ook zelf een bijdrage te leveren tijdens deze retraite.

De aard en vorm van deze bijdrage wordt in overleg met de begeleiders vastgesteld en is in lijn met jouw eigen kwaliteiten, talenten, passies en ervaring. 

Op deze manier ondersteunen we onze gezamenlijke intentie om een context en balans van geven en ontvangen te creëren, die als voedingsbodem dient voor verdere groei en ontwikkeling.

 

Wat brengt deze retraite jou

een hemelse plek

Een eeuwenoude Finca in het noordelijke natuurlijke gebied van Ibiza vormt onze home base voor deze retraite.  Het biedt mooie authentieke kamers en nog belangrijker: alle rust en stilte met een groot grondgebied met allerlei kleurrijke planten om het huis heen. Ook biedt deze ‘Casa’ een groot zwembad met loungebedden om heerlijk te ontspannen en te genieten van de Spaanse zon.

een culinaire engel

Met onze vaste lieve kok Mar en haar team zijn we altijd zeker van overheerlijke en gezonde maaltijden. Met een zacht muziekje op, staat deze culinaire engel in de keuken te koken en legt ze haar hart in elke maaltijd. En dat proef je! Elke maaltijd van Mar is een feestje. Haar Ayurvedische kookwijze zorgt voor een gezonde energiebalans met heerlijke verse groenten en fruit. Alles vegetarisch en evt. veganistisch en/of glutenvrij bereid.

Living deep

“I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential fact of life, and see if I could not learn what it had to teach.  I did not wish to live what was not life, living is so dear; nor did I wish to practice resignation, unless it was necessary. I wanted to live deep and suck out all the marrow of live, and not, when I came to die, discover that I had not lived.”

– Henry David Thoreau –

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door de zeer ervaren coaches John Schrederhof en Alies Zijlstra. Samen begeleiden zij vele programma's en retraites. 

Data

Heaven on earth staat gepland op:
8 t/m 15 oktober 2022  
    - volgeboekt -  

We nodigen je graag uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek alvorens we je definitief toelaten tot deze retraite.

Kosten

De investering voor deelname aan deze retraite bedraagt €2320,-
Dat is inclusief:

✓  Alle overnachtingen 

✓  Alle catering 

✓  CO2 compensatie 

De prijs is exclusief reiskosten.
Graag een zakelijke factuur? Dan komt er btw bij. 

De begeleiders over deze Retraite
John
  John

  Facilitator

  "Willen we intense vervulling ervaren, dan dient onze spirituele ontwikkeling hand in hand te gaan met een goede gronding (aanwezigheid in het lichaam). Doen we dat niet dan hebben we neiging om te gaan zweven: De 'hemel op aarde' ervaren kan alleen met beide benen op de grond."

  Alies
   Alies

   Facilitator

   "Met elkaar leven zoals het leven bedoeld is, met ruimte, aandacht en liefde. Het heeft mij diep geraakt... De sterke verbinding die we daar met onszelf, met elkaar en met de natuur beleven is intens vervullend en vormt voor mij een bron van inspiratie voor mijn werk en leven hier."

   Ga je mee met deze mooie innerlijke reis op onze magische plek op Ibiza?

   Algemeen

   Onze retraites bieden jou:

   ✓  Diepgaande zelfinzichten
   ✓  Onthaasten & Ontspannen
   ✓  Blijvende transformatie
   ✓  Een warme open sfeer
   ✓  
   Ongekende ervaringen
   ✓  Een prachtige omgeving
   ✓  Culinair genieten

   Vragen of meer info?

   Of stuur een bericht

   Algemeen

   Onze retraites bieden jou:

   ✓  Diepgaande zelfinzichten
   ✓  Onthaasten & Ontspannen
   ✓  Blijvende transformatie
   ✓  Een warme open sfeer
   ✓  
   Ongekende ervaringen
   ✓  Een prachtige omgeving
   ✓  Culinair genieten

   Vragen of meer info?

   Of stuur een bericht

   Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.