Het programma Heart Connection ondersteunt je om je bewust te worden en in contact te komen met je liefdevolle kracht. Om helder te kunnen zien welke patronen je in de weg laat staan om je volledig te kunnen openen voor anderen. Dit maakt het mogelijk om je (nog) veiliger, spontaner en vrijer te voelen in contact met anderen. Maar ook om de diepgang en het gevoel van verbondenheid, geborgenheid en intimiteit te kunnen verhogen met de mensen die je het meest dierbaar zijn.

Liefde is iets dat we graag willen geven en ontvangen; maar weinig ervaringen zijn zo vervullend en verrijkend. Om liefdevol te kunnen zijn, zullen we contact maken moeten maken met ons hart en van hieruit durven te leven. Dat is niet zo vanzelfsprekend als het misschien lijkt, al was het alleen maar omdat er zoveel misverstanden over liefde bestaan, die ons regelmatig op een dwaalspoor brengen. Hoewel liefde in elke ziel een elementaire drijfveer is, blijft het voor velen een ongrijpbare kracht, die in stilte ons hele leven beïnvloedt.

Door ons hart te openen transcenderen we het ego, wat wil zeggen dat we onze zelfgeschapen barrières overstijgen met als doel om meer ruimte, vrijheid en gelukzaligheid te kunnen ervaren. Dit proces van innerlijke bevrijding gaat eveneens gepaard met een welkome doorbraak in zelfacceptatie en zelfwaardering, een noodzakelijke stap om onszelf los te kunnen maken van de behoefte aan goedkeuring en waardering van anderen.

Heart Connection ondersteunt je om je bewust te worden en in contact te komen met je liefdevolle kracht. Om helder te kunnen zien welke patronen je in de weg laat staan om je volledig te kunnen openen voor anderen. Dit maakt het mogelijk om je (nog) veiliger, spontaner en vrijer te kunnen voelen in contact met anderen. Maar ook om de diepgang en het gevoel van verbondenheid, geborgenheid en intimiteit te kunnen verhogen met de mensen die je het meest dierbaar zijn.

Tijdens dit programma word je je bewust van het zelfbeeld, de oordelen en de verwachtingen, die je verhinderen om authentiek in je relaties te staan. Maar ook nodigen we je in dit programma uit om jezelf te bevrijden van de emoties je in het verleden (in relaties) hebt opgedaan en onbewust nog steeds met je meedraagt. Dat is een prachtig proces dat je vooral opluchting, energie en compassie brengt.

Contact maken met je hart en de liefdevolle bron die je bent, is een uitdagend proces want het raakt aan allerlei belemmerende overtuigingen, misconcepties en angsten. Maar mocht je deze uitnodiging oppakken en in Heart Connection de toegang tot deze kracht ontdekken, ervaren en verankeren, dan zul je je meer mens voelen dan ooit tevoren!

Heart Connection zal niet alleen een onvergetelijke week worden met veel diepgang, nieuwe inzichten en bijzondere ervaringen, maar vooral een week van liefde en verbondenheid. Een programma dat je blijvend zal ondersteunen op je pad van bewustwording en ontwikkeling.

Doelgroep

Iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en een groeisprong wil creëren op het gebied van zelfacceptatie, authenticiteit, liefde, intimiteit en verbondenheid

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en Alies Zijlstra

Data

Aankomende Heart Connection:

  • 22 t/m 28 april 2023 (reizen op 22 en 29 april).

Een telefonisch kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

Locatie

Het programma van deze retraite vindt plaats op onze vaste locatie in San Miquel op Ibiza.

Kosten

2370 euro incl. overnachtingen & alle catering en 3,- donatie aan Dream4kids.  Beide bedragen zijn excl. reiskosten en excl. BTW indien je ons verzoekt je bedrijf of organisatie te factureren.