Wat als er een systeem bestond dat je in staat stelde tot groter inzicht in jezelf en anderen te komen? Wat als het je kon helpen je bewuster te zijn van jouw patronen en de effecten daarvan op je leven en je relaties? Dat systeem bestaat al: het Enneagram!

De negen typen persoonlijkheidspatronen van het Enneagram stellen je in staat om je bewust te worden van de automatische reacties die in bepaalde omstandigheden bij je getriggered worden. En je ervan te bevrijden! Werken met het Enneagram biedt de mogelijkheid om bewustere keuzes te maken, dichter bij je ware zelf te komen en je relaties verder te versterken.

Bewustzijnsontwikkeling kan de neiging hebben om een serieuze aangelegenheid te worden. Vandaag niet! In deze Inspiratie Workshop gebruiken we karikaturen en en een flinke dosis humor om het voor jou mogelijk te maken op een laagdrempelige, veilige en lichte manier dit prachtige systeem en de waarde die het voor jou heeft te verkennen.

Altijd al willen weten in welk type de meeste van je karakteristieke eigenschappen en trekken geworteld zijn? Of waarom je met de ene persoon vaak irritatie ervaart en met de andere juist niet? En zin om lekker te lachen om die typische patronen die je eigenlijk helemaal niet dienen?

Meld je dan nu aan via de inschrijfpagina op deze site. Wil je liever eerst nog wat meer weten? Bel ons dan gerust op 0653986277.

Begeleiders 

Merel Perquin en John Schrederhof zullen deze avond begeleiden

Locatie 

Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Data

De eerstvolgende workshop vindt plaats op zaterdag 14 december 2019 van 19:00 tot 22:00 uur.

Kosten

Toegang tot deze Inspiratie Workshop bedraagt 68 euro (incl. cateringsarrangement, btw en 3 euro donatie aan Dream4kids. Klik hier voor verdere informatie over de donatie. De toegangsprijs van 68 euro is excl. btw als je ons verzoekt om je bedrijf te factureren.