Zelfbewust Academy

Emotionele Release

Dit programma biedt je een veilige plek waar je (onverwerkte) emoties, zoals pijn, boosheid en woede kunt loslaten. Dit holistische programma is ontwikkeld voor mensen die zich ervan bewust zijn dat ze bepaalde emoties onderdrukken en zich daarmee een stuk innerlijke rust, energie en levensvreugde ontnemen. Het programma biedt geen vervanging voor therapie en is niet geschikt voor mensen met psychische problemen of aandoeningen

Dit driedaagse programma biedt je de mogelijkheid om onder onze deskundige begeleiding en in een hele veilige en liefdevolle setting, weer vertrouwd te raken met emoties als verdriet, boosheid en woede en om deze te mogen uiten en te kunnen loslaten.

Hierdoor herstel je op spontane en natuurlijke wijze het contact met je levensenergie, kracht, levenslust en autonomie.

Dat geeft je een gevoel van lichtheid en vreugde, maar maakt het tevens makkelijker om in je kracht te blijven staan, standvastig te blijven wanneer dat nodig is en grenzen te stellen wanneer deze worden overschreden.

Wat je bereid bent los te laten, heeft jou niet langer

"Emoties loslaten voelt voor mij als opruimen, ruimte maken. Elke keer na een emotionele release voel ik me vrijer en weer dichter bij mijzelf."

Alies - Oprichter Zelfbewust Academy
BEVRIJDiNG
Voor de meesten van ons zijn pijn en woede ongrijpbare emoties die we (meestal ongemerkt) ver hebben weggestopt. Zo was het als kind bijvoorbeeld vaak niet ok om onze boosheid thuis of op school te uiten en zagen we soms geen andere oplossing dan deze maar te onderdrukken of te ontkennen.
 
En dat is heel jammer, want boosheid was (en is) onze natuurlijke en instinctieve reactie op momenten dat onze ruimte, autonomie of kernwaarden niet werden (of worden) gerespecteerd.
 
De angst voor deze onderdrukte  emoties dragen we als volwassene nog steeds met ons mee en uit zich vaak in gevoelens van irritatie, frustratie, beklemming, spanning, vermoeidheid, machteloosheid, wantrouwen en/of lusteloosheid.
 
Als gevolg daarvan hebben we vaak de neiging om onszelf aan te passen, te gedragen, lief te zijn, te pleasen, in te schikken, onze mond te houden, de lieve vrede te willen bewaren of mensen op afstand te houden, uit angst dat als we zouden laten zien wat we werkelijk voelen of willen, we gekwetst, afgewezen, genegeerd of verlaten zullen worden.
een reset en nieuwe start

Dit programma brengt je niet alleen veel opluchting en energie, maar vooral een moment om jezelf te ‘resetten’ en met helderheid en vertrouwen een nieuwe start te kunnen maken.

Wat brengt deze retraite jou

Begeleiders

Dit programma wordt begeleid door John Schrederhof en drie andere begeleiders van Zelfbewust Academy.

Data en locatie

Het programma van 14 april t/m 16 april is volgeboekt. De volgende staat gepland van 13 t/m 15 oktober. Dit programma vindt plaats in de prachtige natuurrijke omgeving van Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn.

Kosten

De investering voor dit programma bedraagt €674,-
Dat is inclusief:

✓  7 dagdelen 

✓  deskundige begeleiding van 3 facilitators

Exclusief: cateringarrangement

Graag een zakelijke factuur? Dan komt er btw bij. 

verder ontwikkelen?

Mocht je na deze retraite de behoefte ervaren om jezelf verder te blijven ontwikkelen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, innerlijk leiderschap en spirituele groei, dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij één van de Circles (onze doorlopende programma’s).

De Begeleiders over deze Retraite
John
  John

  Programmaleider

  "De eerste 32 jaar van mijn leven onderdrukte ik onbewust alles wat ik diep van binnen voelde, totdat fysieke uitputting me dwong mijn emoties onder ogen te zien. Sindsdien heb ik ervaren en ontdekt dat voelen onze natuurlijke staat en geboorterecht is. Alleen dan kan ik voelen dat ik leef."

  Simone
   Simone

   Psycholoog

   “Voordat ik me bewust werd van het belang van voelen, deed ik veel op de automatische piloot. Ik voelde vooral niet goed wat mijn eigen behoeften waren. Nu ik veel meer in contact sta met mijn gevoel voel ik me energieker en is het gemakkelijker voor me om bewust te blijven van mijn behoeften"

   Ben jij klaar voor een reset en een nieuwe start?

   Algemeen

   Onze retraites bieden jou:

   ✓  Diepgaande zelfinzichten
   ✓  Onthaasten & Ontspannen
   ✓  Blijvende transformatie
   ✓  Een warme open sfeer
   ✓  
   Ongekende ervaringen
   ✓  Een prachtige omgeving
   ✓  Culinair genieten

   Vragen of meer info?

   Of stuur een bericht

   Algemeen

   Onze retraites bieden jou:

   ✓  Diepgaande zelfinzichten
   ✓  Onthaasten & Ontspannen
   ✓  Blijvende transformatie
   ✓  Een warme open sfeer
   ✓  
   Ongekende ervaringen
   ✓  Een prachtige omgeving
   ✓  Culinair genieten

   Vragen of meer info?

   Of stuur een bericht

   Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je hier graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.