In het programma Emotional Release creëren we een veilige plek waar deelnemers in contact kunnen zijn met hun (onverwerkte) emoties, zoals pijn, boosheid en woede en deze kunnen loslaten. Dit holistische programma is zorgvuldig ontwikkeld voor mensen die zich ervan bewust zijn dat ze bepaalde emoties onderdrukken en zich daarmee een stuk innerlijke rust, vrijheid, vreugde en energie ontnemen. Dit programma is niet bedoeld als vervanging voor therapie en niet geschikt voor mensen met psychische problemen of aandoeningen. 
Voor de meesten van ons zijn pijn en woede ongrijpbare en beangstigende emoties die we (meestal ongemerkt) ver hebben weggestopt.
Zo was het als kind vaak niet ok om onze boosheid thuis of op school te uiten. En dat is heel jammer, want boosheid was (en is) onze natuurlijke en instinctieve reactie op momenten dat onze ruimte, autonomie of kernwaarden niet werden (of worden) gerespecteerd.
Als kind zagen we vaak geen andere oplossing dan onze pijn en boosheid maar te onderdrukken of te ontkennen, met alle consequenties van dien.
De angst voor deze onderdrukte  emoties dragen we als volwassene nog steeds met ons mee en uit zich vaak in gevoelens van irritatie, frustratie, beklemming, spanning, vermoeidheid, machteloosheid, wantrouwen en/of lusteloosheid.
Als gevolg daarvan hebben we als volwassene nog steeds de neiging om onszelf aan te passen, te gedragen, lief te zijn, te pleasen, in te schikken, onze mond te houden, de lieve vrede te willen bewaren of mensen op afstand te houden, uit angst dat als we zouden laten zien wat we werkelijk voelen of willen, we gekwetst, afgewezen, genegeerd of verlaten zullen worden.
Dit driedaagse programma biedt je de mogelijkheid om onder onze deskundige begeleiding en in een hele veilige en liefdevolle setting, weer vertrouwd te raken met emoties als boosheid en woede en om deze te mogen uiten en te kunnen loslaten.
Hierdoor herstellen we op spontane en natuurlijke wijze het contact met levensenergie, kracht, levenslust en autonomie.
Dat geeft ons een gevoel van vrijheid, lichtheid en vreugde, maar stelt ons tevens in staat om volledig in onze kracht te staan, standvastig te blijven wanneer dat nodig is en grenzen te kunnen stellen wanneer deze worden overschreden.

DOELGROEP

Iedereen die een emotioneel gebalanceerd leven leidt, maar meer innerlijke rust, vrijheid, levenslust, verbondenheid en kracht wil ervaren en die beseft dat het daarvoor nodig is om onverwerkte pijn en/of woede los te laten

BEGELEIDERS

Dit programma wordt gefaciliteerd door John Schrederhof. Hij heeft in de afgelopen 22 jaar ruim 23.000 mensen uit 28 landen begeleid in een proces van bewustzijnsontwikkeling, heling en persoonlijke groei.

LOCATIE

Sfeervolle lodge op het prachtige landgoed van Zonheuvel in Doorn

PRIJS

544 euro (excl. cateringarrangement en overnachting).  Dit bedrag is exclusief BTW indien je ons verzoekt je bedrijf of praktijk te factureren.

DATA:

Dit programma vindt plaats van 14 t/m 16 april 2023

Voor meer informatie, bel ons op 06-18966997

Je kunt je aanmelden via de nevenstaande link naar onze inschrijfpagina.