Een inspirerende doorlopend programma voor onderwijsprofessionals, in een harmonische setting. Een continue bijdrage aan jouw ontwikkeling en vitaliteit!

Ruimte voor jezelf
In het onderwijs ben je verantwoordelijk voor het opleiden van een nieuwe generatie burgers en professionals. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de toekomst. Om dit goed te kunnen blijven doen, is het van belang om ook ruimte te creëren voor je eigen vitaliteit en ontwikkeling. Je bent immers veel aan het geven aan de ander en hierbij is het de uitdaging voldoende aandacht te schenken aan jezelf.

Professionele effectiviteit
De Onderwijs Circle van Zelfbewust Academy schept de context die het mogelijk maakt om aandacht te houden voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en veerkracht en om daarmee ook effectiever te zijn in de professionele rol die je vervult. Op een unieke wijze – in een doorlopend jaarprogramma – komen onderwijsprofessionals bij elkaar. Tijdens de dagsessie, die ieder kwartaal plaatsvindt, begeleiden wij een programma dat wezenlijk bijdraagt aan jouw ontwikkeling als mens, docent en professional.

Zelfbewustzijn
Je vergroot je bewustzijn met betrekking tot zowel je motivatie kernwaarden en verlangens, als ook onbewuste blokkades. Daarnaast doe je kennis en vaardigheden op die je ondersteunen op het vlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Deelname aan de Circle levert je op:

  • Meer helderheid, energie en innerlijke rust in je werk en
    privé;
  • bewustwording van je kwaliteiten, kernwaarden, passies en
    talenten;
  • versterking van je innerlijk leiderschap;
  • uitwisseling van ervaringen met gelijkgestemden;
  • meer vervulling en effectiviteit als professional;
  • verbindende communicatie met anderen.

En nog veel meer…

Vertrouwde, harmonische en inspirerende omgeving
De wijze waarop deze Circle wordt gefaciliteerd is een unieke en universele manier om een veilige en uitdagende leeromgeving te creëren, die je kunt toepassen in de eigen onderwijspraktijk, waardoor jouw leerlingen of studenten optimaal tot ontwikkeling kunnen komen.

Kracht van continuïteit
Door het terugkerende karakter van de Onderwijs Circle, ontstaat
er ruimte om in de stroom van ontwikkeling te blijven en het geleerde te integreren in de dagelijkse onderwijspraktijk. Precies op het moment dat oude patronen terugkeren, is er een volgende dagsessie.

Facilitators
Deze onderwijs Circle van Zelfbewust Academy wordt begeleid door Alies Zijlstra en Silvia Hamersma, twee betrokken en zeer
ervaren coaches, die vele in-company trajecten begeleiden in het
(hoger) onderwijs.

Locatie
Landgoed Zonheuvel in Doorn

Deelnemers
De Onderwijs Circle is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is als changemaker, docent of begeleider in het onderwijs.

Prijs
600 euro per jaar (excl. btw en cateringskosten)

Data
4 dagen (1 sessie per kwartaal) en 3 avondsessies

Voor meer informatie bel Silvia Hamersma op 0648347119