Als docent of leerkracht ben je voortdurend aan het zorgen dat kinderen of jongeren zich ontwikkelen en kennis op doen. Een job waar je aandacht voornamelijk is gericht op de ander. Maar op welke wijze zorg jij als docent of leerkracht voor je eigen groei en ontwikkeling ?

De Docenten Circle van Zelfbewust Academy biedt je de mogelijkheid om aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei te blijven werken.

Op een unieke wijze – in een doorlopend jaarprogramma – komen gelijkgestemden bij elkaar. Tijdens de dagsessies die ieder kwartaal plaatsvinden, begeleiden wij een programma dat wezenlijk bijdraagt aan jouw ontwikkeling als mens, docent, leerkracht en professional. Je wordt je bewuster van wie je bent, vooral wat je beweegt en motiveert, maar ook wat je onbewust tegenhoudt en frustreert. Door de ruimte die je voor jezelf creëert wordt je je steeds bewuster van je eigen behoeften, interesses en verlangens. Met je deelname aan deze Circle en de grote meerwaarde die je zult ervaren, maak je niet alleen voor jezelf een groot verschil, maar ook voor alle kinderen en jongeren die je op je werk ondersteunt.

Begeleiders

Deze Docenten Circle van Zelfbewust Academy wordt begeleid door Bregje Meurkens en Jeanette van Duffelen.

Doelgroep

De Docenten Circle is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is als docent, leerkracht, onderwijs assistent of interne begeleider.

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Prijs

600 euro per jaar

Data

4 dagen per jaar (over het jaar verdeeld) + 3 avonden (tezamen met leden van de overige Circles)