Eenmaal per jaar organiseren we de Dag van Bewustzijn, voor iedereen die in zeer korte tijd bewuster in zijn of haar leven, werk en organisatie wil staan en persoonlijk wil ontdekken en ervaren wat bewustzijnsverhoging aan voordelen brengt. 

Tijdens dit interactieve seminar nemen we je mee op een verhelderende en inspirerende ontdekkingstocht naar de zeven verschillende en opeenvolgende niveaus van (zelf)bewustzijn, leiderschapsontwikkeling en organisatie-ontwikkeling. Tijdens deze dag zul je ontdekken wat de impact en mogelijkheden zijn van deze verschillende niveaus van bewustzijn op je leven, relaties, werk en organisatie.  De meeste deelnemers aan deze Masterclass gaven ons terug dat het bij hen ‘regende aan inzichten’ gedurende de dag.

Deze korte maar uiterst fascinerende ontdekkingsreis is niet bedoeld om je met een berg theorie te overladen, maar om je te ondersteunen om helder en duidelijk te zien vanuit welk bewustzijnsniveau jij op dit moment overwegend handelt en wat daarvan de impact is op je zelf, partner, gezin, collega’s/teamleden, werk, leiderschap en organisatie.

Ook zul je ontdekken wat je kunt doen of laten om de mate van bewustzijn, vertrouwen, verbondenheid, samenwerking, ontwikkeling en groei binnen je gezin, team of organisatie verder te kunnen verhogen.

Wil je meer weten?  Bel John Schrederhof op 06-18966997.

We kijken er zeer naar uit om je tijdens deze bijzondere dag te mogen verwelkomen en te kunnen ontmoeten!

Data

7 mei (start 9:30 uur, einde 17:00 uur)

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Kosten

De toegangsprijs tot deze dag bedraagt €88 (incl. cateringarrangement en btw) voor particulieren en €50 voor Zelfbewust Academy Circle-leden (= cateringarrangement).

De opbrengst van deze dag gaat naar een aantal gezinnen in het dorp Senoli in India.