Een plek waar je ondersteund wordt in jouw persoonlijke groei & spirituele ontwikkeling én leert van de inzichten en ervaring van collega ZZP-ers. We bouwen gezamenlijk aan een hecht en betrokken netwerk van support dat van onschatbare waarde is, zeker als je als ZZP-er soms het gevoel hebt er alleen voor te staan.

Een inspirerende community voor ondernemers

Jouw ontwikkeling en jouw bezielde missie staan centraal. Als ondernemer ben jij de bron van alles wat je creëert en juist die bron heeft regelmatig voeding nodig! Als jij op persoonlijk niveau floreert, zal ook je onderneming floreren.

“Vanuit verbinding met jezelf jouw onderneming leiden

Inspirerende dagsessies, eenmaal per kwartaal

De ZZP Circle bestaat uit leden die eenmaal per kwartaal bij elkaar komen om even afstand te nemen van hun dagelijkse werkzaamheden: om nieuwe (zelf)inzichten, inspiratie en energie op te doen. Tussen deze kwartaalsessies staat er een personal (ondernemers-)coach tot je beschikking en ondersteunt jou (telefonisch) op momenten dat je daar behoefte aan hebt.

In een Circle activeren we energie en kracht

Onder inspiratie van een facilitator én door steun van je collega circle-leden vermenigvuldig je jouw eigen bron van inspiratie en energie. Het gezamenlijk bewustzijn van de leden versterkt en verhoogt jouw bewustzijn, jouw (zelf)vertrouwen en jouw innerlijke kracht tot nieuwe hoogtes.

Herinner je je nog wat jou heeft bewogen om te kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap? Wat waren jouw verlangens en idealen? De ZZP Circle ondersteunt jou om je unieke bijdrage aan de wereld volledig tot uiting te laten komen. Je komt in contact met jouw kernkwaliteiten, talenten en passies – dat wat jou uniek maakt en waar je hart sneller van gaat kloppen! Dit zal jouw zelfkennis en eigenwijsheid verhogen. Dit alles draagt sterk bij aan de wijze waarop je jouw onderneming leidt, op een manier die bij jou past.

Voor ZZP-ers met honger naar hun eigen ontwikkeling

Deelname aan deze ZZP Circle is voor zelfstandigen die toegewijd zijn aan hun eigen ontwikkeling én van hun ondernemerschap. Ze beseffen zich dat hun niveau van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei van doorslaggevende invloed is op de kwaliteit van werk en van hun leven!

Resultaten die je verder helpen

  • Je vergroot je zelfinzicht en persoonlijke effectiviteit.
  • Je versterkt je innerlijke leiderschap, waardoor je je werk en leven inricht op een manier die het beste bij je past en de meeste voldoening schept.
  • Je (er)kent je innerlijke drijfveren, persoonlijke missie, kernkwaliteiten, passies en unieke talenten.
  • Je brengt je manier van communicatie naar een hoger level.
  • Je communicatie en relaties met anderen verdiept, waardoor je het gevoel van vertrouwen en verbondenheid versterkt.
  • Je wordt je bewuster van jouw denk- en gedragspatronen die de groei van jezelf en je onderneming in de weg staan en ontdekt wat je kunt doen/laten om dit te doorbreken.
  • Je blijft scherp in het vinden van een juiste balans tussen privé en werk.
  • Je creëert een hogere mate van zelfacceptatie, waardoor je meer innerlijke rust ervaart.
  • Je groeit verder als professional, waardoor de mate van vervulling en effectiviteit als ondernemer verhoogt.

De ZZP Circle biedt je de mogelijkheid om dit alles in een veilige, open en respectvolle omgeving te doen waar je je onmiddellijk thuis en erkend voelt. Een plek waar je zelf in de spiegel kijkt en voortdurend in ontdekking bent, maar ook leert van de inzichten en ervaring van collega ZZP-ers. Hierdoor blijf je je perspectief op je eigen leven, relaties, rol, werk en bijdrage verder verbreden en vernieuwen.

Begeleiders

John Schrederhof (Facilitator)

John (ook ZZP-er) heeft in de afgelopen 20 jaar vele duizenden mensen begeleid in een proces van bewustwording en persoonlijke groei. 
Hij is oprichter van Zelfbewust en begeleidt diverse programma’s en retraites. Meer info www.johnschrederhof.nl

Saya Sprafke (Personal Coach)

Saya (ook ZZP-er) coacht en ondersteunt mensen op hun pad van bewustwording, spirituele groei en innerlijk leiderschap. Zij begeleidt diverse coachingprogramma’s en retraites, met name voor ondernemers en ieder die wil leven vanuit vertrouwen en innerlijke kracht. Meer info www.sayacoaching.nl

Locatie

Dit jaarprogramma vindt plaats op Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 Doorn.

Data

4 dagsessies per jaar. Start 9 september 2019

Ook heb je gratis toegang tot de avondsessies en workshops die voor alle Circle-leden worden georganiseerd. Diverse thema’s rondom jouw persoonlijke groei & ontwikkeling staan daarbij centraal.

Kosten

€ 800 per jaar, incl. alle sessies en personal coaching (excl. catering, excl. BTW)

Aanmelden

Je kunt je via deze site aanmelden. Een telefonisch kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

Heb je vragen of wil je meer informatie: bel Saya Sprafke op 0615619825