Een inspirerende omgeving waar psychologen (GZ- en Basis) bij elkaar komen om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen, het innerlijk leiderschap te versterken en spiritueel te groeien. Leden in de Circle ondersteunen elkaar om weer echte verbinding met zichzelf en met elkaar te ervaren, in een zeer veilige en respectvolle omgeving.

Jouw ontwikkeling en jouw missie als psycholoog staan centraal

De Psychologen Circle biedt een unieke mogelijkheid om jezelf als mens én als professional verder te ontwikkelen en dichterbij jezelf te komen. Om steeds authentieker in het leven te staan en te zijn wie je echt bent. Hierdoor ervaar je vooral meer rust in jezelf en verbinding met anderen, zowel privé als op het werk. Daarnaast zul je mogelijk meer voldoening, vrijheid, energie en passie ervaren.

De Circle bestaat uit leden die eenmaal per kwartaal een dag bij elkaar komen en deelnemen aan thema avonden. Tijdens de dagbijeenkomsten staat jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling centraal, de thema avonden zullen veelal een vakinhoudelijke invulling hebben. Per jaar worden een aantal thema avonden georganiseerd.

Vanuit verbinding met jezelf jouw impact als psycholoog vergroten

Waar je in het werkveld van de psychologie veelal met je aandacht bij de ander bent is het van groot belang om met regelmaat de aandacht bij jezelf te hebben en jezelf af te vragen waar je behoefte aan hebt en waar je naar verlangt. Door regelmatig afstand te nemen van werk en privé creëer je ruimte om echt even stil te staan bij jezelf en jouw wensen. De Psychologen Circle biedt hiervoor een zeer ondersteunde omgeving.

Alleen door tijd en aandacht voor jezelf, in een tijd en maatschappij waar dat voor velen een uitdaging is, is het mogelijk om vanuit verbinding met jezelf te voelen wat je diep van binnen werkelijk wil, wat voor jou echt belangrijk is en welke keuzes je mogelijk wil maken.

Het samen zijn in de Circle maakt het mogelijk om deze verbinding met jezelf (weer) te ervaren.
Met elkaar maken we het mogelijk om individueel steeds meer in je kracht te gaan staan en meer en meer jezelf te kunnen zijn.

Resultaten die worden benoemd door deelname aan de Circle:Ik heb meer zelfkennis en zelfinzicht gekregen

  • Ik ervaar een hogere mate van zelfacceptatie , waardoor ik meer rust voel
  • Ik heb helderheid over mijn verlangens mbt werk
  • Ik ben mij veel meer bewust van diepere drijfveren en belangrijke persoonlijke waarden
  • Ik ben meer contact met mijn gevoel en ben minder in mijn hoofd
  • Ik heb antwoorden gekregen op belangrijke vragen die ik had voor mezelf en voor mezelf als psycholoog
  • Ik doe iedere keer nieuwe energie en inspiratie op
  • Ik heb kennis gemaakt met nieuwe werkwijzen
  • ik heb mijn impact als psycholoog op de cliënt vergroot en werk effectiever
  • Ik ervaar meer plezier en voldoening in mijn werk
  • Ik ervaar meer kracht en verbondenheid door betrokkenheid bij elkaar, ook op momenten in mijn leven dat ik twijfel en angst ervaar en ik even ontmoedigd ben.

De Circle is een plek waar je je onmiddellijk thuis en veilig zult voelen en waar je voortdurend nieuwe ontdekkingen zult doen, door input van jezelf en door het leren van anderen.

Voor meer informatie bel Simone van Wijk op 06-34837320 of bekijk de opzet en meerwaarde van een Circle op de DLA Circles

DOELGROEP

Aanmelden voor de Psychologen Circle is mogelijk voor iedereen die als psycholoog of therapeut actief is en een universitaire opleiding psychologie achter de rug heeft.

BEGELEIDERS

De programma wordt begeleid door Alies Zijlstra, facilitator en coach (mede-oprichter Zelfbewust Academy) en Simone van Wijk, psycholoog en coach (mede-oprichter van de Psychologen Circle)

LOCATIE

Landgoed Zonheuvel in Doorn

PRIJS

600 euro p.j. (excl.BTW, cateringkosten)

DATA

4 dagen (1 sessie per kwartaal) en 3 avondsessies