Een inspirerende omgeving waar je als psycholoog of orthopedagoog elk kwartaal bij elkaar komt om te werken aan bewustzijnsontwikkeling, zelfzorg en zingeving. Hierdoor ervaren de leden van deze Circle een steeds diepgaandere verbinding met zichzelf en met elkaar. Door regelmatig even afstand te nemen van werk en privé creëer je de ruimte om echt even stil te staan bij jezelf, je zelfbewustzijn te verhogen en contact te maken met je eigen behoeften en verlangens. 

De Psychologen Circle biedt een unieke mogelijkheid om jezelf als mens op mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel vlak te blijven ontwikkelen en steeds dichterbij jezelf te komen. Om authentiek en met zelfvertrouwen in het leven te staan en een leven te leiden dat in lijn is met wie je werkelijk bent. Hierdoor ervaar je vooral meer rust in jezelf en verbinding met anderen, maar ook steeds meer vervulling, vrijheid, energie, vertrouwen, innerlijke kracht en passie.

De vier dagbijeenkomsten per jaar, die je als een soort mini-retreat zou kunnen beschouwen, fungeren als het fundament van dit unieke programma. Naast deze dagsessies (met je eigen Circle) bieden we ieder jaar drie tot zes inspirerende thema-avonden die voor alle Circle-leden (gratis) toegankelijk zijn .

Juist omdat je als als voortdurend bezig bent met de zorg voor anderen is het van groot belang om met enige regelmaat de aandacht naar jezelf te brengen en inzicht te krijgen in waar jij zelf behoefte aan hebt en naar verlangt. Dat is een uitdaging voor veel zorgverleners omdat ze zich soms dusdanig in de aandacht en zorg voor anderen verliezen, dat het contact met eigen gevoelens, behoeften, passies en verlangens eronder lijdt. Maar eenmaal in contact met je eigen behoeften en verlangens, ben je in staat om de kwaliteit van je leven, relaties en werk structureel (verder) te verhogen.

Voor meer informatie bel 06-18966997 of bekijk de opzet en meerwaarde van een Circle op de Circles

Doelgroep

Aanmelden voor de Psychologen Circle is mogelijk voor iedereen die als psycholoog of therapeut actief is en een universitaire opleiding psychologie, orthopedagogiek of pedagogiek achter de rug heeft.

Begeleiders

De programma wordt begeleid door Alies Zijlstra en John Schrederhof

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Kosten

600 euro p.j. (excl. cateringkosten)

Data

4 dagen (1 sessie per kwartaal) met je eigen Circles,  3 tot 6 avondsessies (voor alle Circle-leden) die gratis toegankelijk voor je zijn