‘The most successful leaders are those who have come to understand the universal principles and timeless laws of leadership’

De Leadership Circles bestaan uit groepen leiders uit het bedrijfsleven en de zorg die eenmaal per kwartaal bij elkaar komen om even afstand te nemen van hun organisatie en thuissituatie om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen.

Deelname aan een Leadership Circle is voor leiders, directeuren en CEO’s die gecommitteerd zijn bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei en de ontwikkeling van hun leiderschap, vanuit het besef dat hun niveau van (zelf)bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling van doorslaggevende invloed zijn op de effectiviteit, innovativiteit en continuïteit van hun bedrijf of organisatie.

Tijdens de bijeenkomsten wordt je steeds bewuster van jouw unieke kwaliteiten, authentieke zelf, persoonlijke missie en leiderschapsstijl, alsook van de denk- en gedragspatronen die jouw verdere groei als mens en leider in de weg staan.

Elke sessie opnieuw verdiep je je inzicht in wat jou en anderen beweegt en tegenhoudt bij het doen en laten. Je wordt je daarnaast steeds bewuster van je eigen behoeftes en verlangens, waardoor je o.a. een juiste balans weet te creëren tussen werk en privé, maar ook je energiehuishouding op peil weet te houden.

Lidmaatschap van een Leadership Circle biedt je de mogelijkheid om dit alles in een omgeving te doen waar je ontdekt met en leert van de ervaring van collega-leiders. Hierdoor blijf je je perspectief op je eigen werk, privé-situatie en organisatie verder verbreden en vernieuwen.

We bouwen gezamenlijk aan een hecht en betrokken netwerk van support dat van onschatbare waarde is.

Voor meer informatie bel ons op 06-18966997

Doelgroep

Leiders en directeur-eigenaren van bedrijven en organisaties

Facilitator

Deze Circle wordt begeleid door John Schrederhof, transformational coach & leiderschapsexpert.

Locatie

Landgoed Zonheuvel  in Doorn

Kosten

2400 euro per jaar (incl.alle catering, excl. BTW)

Data

4 dagen per jaar (over het jaar verdeeld) en gratis toegang tot minimaal 6 avondsessies die voor alle geïnteresseerde Circle-leden van Zelfbewust Academy worden georganiseerd.