Ben je werkzaam als kindercoach, jongerencoach of gezinscoach en ervaar je de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen als mens en begeleider van kinderen, dan biedt dit bijzondere doorlopende jaarprogramma daarvoor een unieke gelegenheid.

Deze Kindercoaches Circle biedt je de mogelijkheid om in een veilige, open, respectvolle en betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en steeds dichter bij jezelf te komen. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een verschil, maar ben je bovenal in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan het bewustzijn, het welzijn en de ontwikkeling en het geluk van kinderen en hun ouders.

De dagsessies bieden je de ruimte en mogelijkheid om vier keer per jaar even afstand te kunnen nemen van je werk en jouw cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Ook bieden de sessies je alle ruimte om te leren van de ervaringen en methodieken van je collega’s uit het veld. Heb je een eigen praktijk, dan ondersteunt deze Circle je eveneens om je als praktijkhouder en ondernemer te blijven ontwikkelen.

Deze Circle wordt begeleid door Gerdien Jansen(06-43090315) en Roy Alards (06-51576566).
Voor meer informatie over de opzet en meerwaarde van een Circle klik hier. https://zelfbewustacademy.nl/circles

DOELGROEP

Aanmelden voor de Kindercoaches Circle is mogelijk voor iedereen die als kindercoach of jongerencoach actief is.

LOCATIE

Landgoed Zonheuvel in Doorn

DATA

4 dagsessies per jaar (eenmaal per kwartaal).

Naast de vier dagsessies heb je eveneens vrij toegang tot verschillende avondsessies van Zelfbewust Academy.

PRIJS

Na onze gratis dagsessie van 25 juni 2021, zal op 3 september 2021 het jaar abonnement ingaan. Het introductietarief voor dit jaar zal € 450,00 zijn (excl. BTW, excl. cateringkosten). Vanaf september 2022 bedraagt de prijs voor een jaar abonnement € 600,00 (excl. BTW, excl. cateringkosten).