Ben je werkzaam als fysiotherapeut en ervaar je de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak? Zo ja, dan hebben we goed nieuws! Eind van dit jaar starten we namelijk met de Fysiotherapeuten Circle, een uniek en doorlopende jaarprogramma voor fysiotherapeuten.

Deze Circle biedt je de mogelijkheid om in een veilige, open, respectvolle en betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en jezelf te blijven ontwikkelen als mens. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een verschil, maar ben je tevens in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan het bewustzijn, de vitaliteit en het welzijn van je cliënten.

De sessies bieden je de ruimte en mogelijkheid om met enige regelmaat even afstand te kunnen nemen van je werk en cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Dat is een welkom geschenk in een werkomgeving waar je aandacht voortdurend naar je cliënten uitgaat. Tijdens de bijeenkomsten van deze Circle is er vooral aandacht voor jezelf en ontdek je over aspecten en gebieden in je leven, die voor jou op dat moment het meest belangrijk zijn.

Ook bieden de sessies je alle ruimte om te leren van de persoonlijke ervaringen en inzichten van je collega’s uit het veld. Door de interactieve opzet van de Circle en het groepsproces, is elk lid van deze groep in staat om veel meer over zichzelf te ontdekken dan hij of zij ooit alleen of in een individueel coachingstraject zou kunnen bewerkstelligen.

Doelgroep

Aanmelden voor de Fysiotherapeuten Circle is mogelijk voor iedereen die als fysiotherapeut of in een vergelijkbaar beroep werkzaam is. Een kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

Begeleider

Deze Circle wordt door John Schrederhof begeleid.  John begeleidt al sinds 1999 (op holistische wijze) mensen in hun process van bewustzijnsontwikkeling, transformatie en persoonlijke groei.

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Kosten

600 euro per jaar (incl.catering, excl. BTW indien je via een praktijk of bedrijf betaalt)

Data

In december 2022 starten we met deze Circle. Vanaf dat moment zullen we ieder jaar 4 dagsessies organiseren (over het jaar verdeeld). Je jaarabonnement biedt je tevens gratis toegang tot 6 avondsessies die voor alle geïnteresseerde Circle-leden van Zelfbewust Academy worden georganiseerd .

Voor meer informatie, bel ons even op 06-18966997