Ben je eigenaar van een fysiotherapie-praktijk en ervaar je de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen als mens, fysiotherapeut, ondernemer en leidinggevende?

Dan hebben we goed nieuws. Binnenkort starten we namelijk met de Fysiotherapeuten Circle, een uniek en doorlopende jaarprogramma.

Deze Circle biedt je de mogelijkheid om in een veilige, open, respectvolle en betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en jezelf te blijven ontwikkelen als mens, therapeut en ondernemer. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een verschil, maar ben je tevens in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan het bewustzijn, de vitaliteit en het welzijn van je cliënten.

De sessies bieden je de ruimte en mogelijkheid om met enige regelmaat even afstand te kunnen nemen van je praktijk, collega’s en cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Dat is een welkom geschenk in een werkomgeving waar je aandacht voortdurend naar je cliënten en collega’s uitgaat. Tijdens de bijeenkomsten van deze Circle is er vooral aandacht voor jezelf en ontdek je over aspecten en gebieden in je leven, die voor jou op dat moment het meest belangrijk zijn.

Ook bieden de sessies je alle ruimte om te leren van de persoonlijke ervaringen en inzichten van je collega’s uit het veld. Door de interactieve opzet van de Circle en het groepsproces, is elk lid van deze groep in staat om veel meer over zichzelf te ontdekken dan hij of zij ooit alleen of in een individueel coachingstraject zou kunnen bewerkstelligen.

Doelgroep

Aanmelden voor de Fysiotherapeuten Circle is mogelijk voor iedereen die een fysiotherapie-praktijk heeft of leidt. Een kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Kosten

1270 euro per jaar (incl.catering, excl. BTW)

Data

4 dagen per jaar (over het jaar verdeeld) + 3 avonden (tezamen met leden van de andere Circles).

Voor meer informatie, bel ons even op 06-18966997