Ben je ook werkzaam als facilitator of change-agent en begeleid je teams of organisaties bij veranderings- , transitie- en transformatieprocessen ? Ervaar jij de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen als mens en facilitator? En deel je een passie voor team- en organisatieontwikkeling?

Zo ja, dan biedt dit bijzondere doorlopende jaarprogramma je unieke mogelijkheden!

Deze Facilitators Circle biedt je de mogelijkheid om in een open, respectvolle en betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en jezelf te blijven ontwikkelen als mens en facilitator. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een groot verschil, maar ben je bovenal in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan de mensen, teams en organisaties die je bij hun transformatie begeleidt.

De sessies bieden je de ruimte en mogelijkheid om met enige regelmaat, maar naar eigen behoefte, even afstand te kunnen nemen van je werk en cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Ook bieden de sessies je alle ruimte om te leren van de ervaringen, methodieken en best-practices van je collega’s uit het veld.

Voor meer informatie over de opzet en meerwaarde van een Circle zie de Circles

Doelgroep

De Facilitators Circle is een groep van mensen die werkzaam zijn als facilitator, projectleider, change manager of change agent.

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Kosten

1400 euro per jaar (incl.catering, excl. BTW)

Data

4 dagen per jaar (over het jaar verdeeld) + 3 avonden (tezamen met leden van de andere Circles).