INHOUD

Ben je werkzaam als coach of coachend leidinggevende en ervaar je de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen als mens, coach en leider, dan biedt dit bijzondere doorlopende jaarprogramma daarvoor een unieke gelegenheid.

Deze Circle biedt je de mogelijkheid om in een veilige, open, respectvolle en betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en jezelf te blijven ontwikkelen als mens en coach. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een verschil, maar ben je bovenal in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling en het geluk van je cliënten of teamleden.

De sessies bieden je de ruimte en mogelijkheid om met enige regelmaat, maar naar eigen behoefte, even afstand te kunnen nemen van je werk en cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Ook bieden de sessies je alle ruimte om te leren van de ervaringen, methodieken en best-practices van je collega’s uit het veld. Deze Circle wordt begeleid door John Schrederhof van de Dutch Leadership Academy.

Op dit moment maken zo’n 35 mensen deel uit van de Coaches Circle. Voor meer informatie over de Coaches Circle zie: www.coachescircle.nl

Voor meer informatie over de opzet en meerwaarde van een Circle zie de DLA Circles

DOELGROEP

Aanmelden voor The Coaches Circle is mogelijk voor iedereen die als coach, of leidinggevende actief is en een opleiding als coach of coachend leidinggevende achter de rug heeft.

LOCATIE

Landgoed Zonheuvel in Doorn

DATA

4 dagen en 3 avonden per jaar (over het jaar verdeeld);

PRIJS

600 euro p.j. (excl.BTW, cateringkosten)