Ben je werkzaam als coach of coachend leidinggevende en ervaar je de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen als mens, coach en leidinggevende, dan biedt dit bijzondere doorlopende jaarprogramma daarvoor een unieke gelegenheid.

Deze Circle (die zeven jaar geleden is opgericht) biedt je de mogelijkheid om in een veilige, open, respectvolle en betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en jezelf te blijven ontwikkelen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel gebied. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een verschil, maar ben je bovenal in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling en het geluk van je cliënten of teamleden.

De sessies bieden je de ruimte en mogelijkheid om met enige regelmaat, maar naar eigen behoefte, even afstand te kunnen nemen van je werk en cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Ook bieden de sessies je alle ruimte om te leren van de ervaringen, methodieken en best-practices van je collega’s uit het veld.

Deze Circle wordt begeleid door John Schrederhof die ruim 20.000 mensen uit 28 landen heeft begeleid in een proces van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie over de opzet en meerwaarde van een Circle zie de Circles

Doelgroep

Aanmelden voor de Coaches Circle is mogelijk voor iedereen die als coach of leidinggevende actief is en een opleiding als coach of coachend leidinggevende achter de rug heeft.

Locatie

Landgoed Zonheuvel in Doorn

Data

4 dagen en 3 avonden per jaar (over het jaar verdeeld);

Kosten

600 euro p.j. (excl.BTW, cateringkosten)