INHOUD

Dit doorlopende programma, de Huisartsen Circle, biedt je als huisarts de ruimte en mogelijkheid om met enige regelmaat even afstand te kunnen nemen van je werk en cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Dat is belangrijk in een vakgebied dat energetisch veel van je vraagt en waarbij de aandacht voortdurend op anderen is gericht. Tijdens de bijeenkomsten van deze Circle is er vooral aandacht voor jezelf en werk je aan aspecten en gebieden in je leven, die voor jou op dat moment het meest belangrijk zijn.

Dit programma biedt je de mogelijkheid om in een veilige, open, respectvolle en betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en jezelf te blijven ontwikkelen als mens en professional. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een verschil, maar ben je tevens in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan het welzijn en bewustzijn van je cliënten.

De sessies bieden je alle ruimte om te leren van de persoonlijke ervaringen en inzichten van je collega’s uit het veld. Door de interactieve opzet van de Circle en het groepsproces, is elk lid van deze groep in staat om veel meer over zichzelf te ontdekken dan hij of zij ooit alleen of in een individueel coachingstraject zou kunnen bewerkstelligen.

Deze Huisartsen Circle wordt begeleid door John Schrederhof (Dutch Leadership Academy)

Voor uitgebreide informatie over de opzet en meerwaarde van een Circle zie de DLA Circles

DOELGROEP

Aanmelden voor de Huisartsen Circle is mogelijk voor iedereen die als huisarts of bedrijfsarts werkzaam is. Een kennismakingsgesprek zal deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

LOCATIE

Landgoed Zonheuvel in Doorn

DATA

4 dagen (1 sessie per kwartaal);