Deze Inspiratie Workshop rondom het thema ‘Ouderschap’ belooft een verhelderende, inspirerende bijeenkomst te zijn, die jou als ouder bewust laat kijken naar je kind(eren), maar ook naar het kind in jezelf. 

Voor bijna alles is een diploma te behalen, maar niet  voor jouw taak als ouder en opvoeder. Als de kraamverzorgster het huis van de kersverse ouders verlaat, gebeurt het maar al te vaak dat jonge ouders overvallen worden met de gedachte “wat nu?”, terwijl ze – met een klein en prachtig hoopje mens in hun armen – elkaar vertwijfeld aankijken. Maar ook als de kinderen ouder worden, zien we ons als ouder met allerlei uitdagingen geconfronteerd.

Maakt het ouderschap je soms onzeker, angstig misschien of vervult het je met blijdschap en dankbaarheid? Waarschijnlijk zal het een mix zijn van deze emoties en zal het met periodes meer neigen naar het een, dan wel naar het ander.

Tijdens de workshop ‘Bewust Ouderschap’ zullen we op een inspirerende manier, in beweging en verwondering, zowel het kind als de ouder in onszelf (her)ontdekken.

Wil je erbij zijn die avond? 
Meld je dan aan via de inschrijfpagina: Https://zelfbewustacademy.nl/bewustouderschap/

Wil je liever eerst nog wat meer weten? Bel ons dan gerust op 06-43090315 (Gerdien) of 06-51576566 (Roy)

Begeleiders

Gerdien Jansen & Roy Alards

Locatie

Deze inspiratie workshop vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Data

De eerstvolgende Bewust Ouderschap vindt plaats op 25 juni 2020 van 19:00 tot ongeveer 22:00.

Kosten

Toegang tot deze Inspiratie Workshop bedraagt 68 (incl. cateringarrangement en btw) voor particulieren en 3,- donatie aan Dream4kids. Zie kopje Dream4kids voor verdere informatie over de donatie.

de toegangsprijs van €68 is excl. btw indien je ons verzoekt om je bedrijf te factureren. Voor circle-leden is de toegang gratis (excl. de catering kosten)