Leaders become great not because of their power
but because of their ability to empower others.

Het programma Inspirerend Coachen gaat over de kunst om een ander te kunnen inspireren om in zijn kracht te staan. Nu de wereld om ons heen steeds sneller verandert, is het van belang om mensgericht te werken. Coachend begeleiden krijgt dan ook meer en meer een plek binnen organisaties. En dat is niet verrassend, want het is aantoonbaar dat bewust coachen zelfstandigheid en verantwoordelijkheid stimuleert en stress op de werkvloer verlaagt.

Ben jij iemand die anderen wil ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en het vinden van eigen oplossingen? Zoek jij daarbij handvatten om die ander vanuit een coachende plek te ondersteunen? Coaching vraagt dat je ruimte creëert om de ander zijn kwaliteiten te laten ontdekken, ontwikkelen en gebruiken. Het vraagt ook dat je je bewust bent van de impact van je eigen gedrag en communicatie op het oplossend en reflecterend vermogen van de ander. En het vraagt dat je de ander weet te inspireren om zelf met oplossingen te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wil je dat de ander gaat stralen, dan kun je als leider/coach een voorbeeld geven, de juiste context bieden en een bron van inspiratie zijn die het vuur in de ander aanwakkert.

Het programma Inspirerend Coachen ondersteunt jou om deze cruciale coachingstaak succesvol te vervullen. Zo maak je o.a. kennis met de coaching cyclus, het natuurlijke proces dat aan de basis van iedere vruchtbare coachingsrelatie en ieder coachgesprek ligt. Inzicht in deze cyclus maakt het mogelijk om ander op een natuurlijke en haast vanzelfsprekende wijze te ondersteunen in hun ontwikkeling en groei als mens.

In dit programma ontwikkel je de meest essentiële coachingskwaliteiten en -vaardigheden door te doen en te ervaren. Je leert een omgeving te creëren waarin anderen het best tot hun recht komen. Je inspireert ze om hun kwaliteiten en talenten in te zetten en te ontplooien waardoor ze hun persoonlijke effectiviteit, creativiteit en flexibiliteit verder verhogen. Dit leidt tot nòg betere resultaten voor je organisatie èn meer werkvreugde voor iedereen!

DOELGROEP

Leidinggevenden, coaches, docenten, ondernemers

DATA & LOCATIE

Het programma bestaat uit 4 dagen en vindt plaats op Landgoed Zonheuvel, een prachtige, rustige en inspirerende omgeving in Doorn.

Bel of schrijf ons even voor de data van het eerstvolgende programma

FACILITATORS

Dit programma wordt gefaciliteerd door Anneke Dekker of John Schrederhof.

PRIJS

€ 2495 excl. btw.

INFORMATIE

Wil je meer weten over dit programma, bel dan John Schrederhof op 06-18966997

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

“We hebben gewerkt met een heel helder coachingsmodel, krachtig in zijn eenvoud en direct toe te passen.”

Marcel Krikke, directeur/adviseur/ondernemer/vader/liefhebbend echtgenoot/coachend leider, phbm

image1

 

“Door mezelf beter te leren kennen, kan ik anderen nu ook beter ondersteunen.”

Gerben, marketing manager

image2

 

“Ik ben me bewust geworden van mijn eigen zijn en de invloed die dat heeft op anderen. En heb door te ervaren en te doen geleerd dat zodanig in te zetten dat de ander het beste uit zichzelf kan halen.”

Janneke Went, financieel manager

image3

 

Prikkelend, enthousiasmerend en inspirerend. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en blijf het dagelijks toepassen.”

Werner Campman, directeur

image4

 

“Eenvoudig en doeltreffend. Het was veel praktisch oefenen waardoor ik het meteen in praktijk kon brengen.”

Saya Sprafke, Life coach, Saya Coaching Training & Advies

img_9202

 

“Ik ben meer het belang van stilte gaan begrijpen. En door alle kaders die aangereikt zijn, kan ik anderen bij allerlei verschillende hulpvragen nu beter ondersteunen.”

Claudia Robert, Lifecoach, SENSE Lifecoaching & Healing

image6